Fluffy’s Adventures

Bezoek Fluffy op zijn officiële website, thebitesizedbackpacker.com!

The Bite-Sized Backpacker

Van bergbeklimmen in Noorwegen en het doorkruisen van de jungle van Laos tot het bezoeken van de orang oetans van Borneo… “bite-sized backpacker” Fluffy Nijdam is altijd klaar voor avontuur!

Het avontuur begon in 2008: Fluffy, een knuffeltje  uit Almelo, werd aangeschaft als rekwisiet om samen met acteurs Yvonne Oldenhof en Robin ten Broek in de PPJR Productions-speelfilm “Acht” op te treden. Hoewel hij zijn leven begon als niet meer dan een simpel filmobject begon hij al snel zijn eigenlijk leven te leiden.

In de zomer van 2010 begon Fluffy samen zijn zijn mens Pim en diens vriend Martin aan zijn eerste grensoverschrijdende avontuur: samen reisden zij dwars door 11 Europese landen. Sindsdien doorkruiste Fluffy bijna 50 landen, waarbij hij meer dan 400 steden en dorpen bezocht. Daarnaast woonde hij niet alleen in Nederland, maar ook in Roemenië, Georgië, Hongarije, het Verenigd Koninkrijk en Thailand.

Tijdens het reizen maakte Fluffy kennis met mensen uit alle uithoeken van de wereld. Om zijn avonturen te delen en zijn vrienden elke dag een kleine glimlach te kunnen bezorgen, startte Fluffy zijn eigen Instagram account en een Facebook pagina.

In november 2016 kwam daarnaast het reis(foto)boek “Fluffy’s Adventures: Southeast Asia & the Pacific” uit. In het boek vertelt Fluffy over zijn grootse avontuur in Zuidoost-Azië en Oceanië in 2014-2016. Het boek bevat honderden foto’s van zijn reis, evenals leuke beschrijvende teksten en anekdotes. Het verhalenboek is te koop via Amazon, CreateSpace en verwante online webwinkels en boekhandels, zoals Bol.com.

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Visit Fluffy’s Fantastic Voyage

Button for Twitter.

Purchase “Fluffy’s Adventures: Southeast Asia & the Pacific”


Button for Bol.com.