Over PPJR /

 

 

PPJR /

 

PPJR / Entertainment is het online entertainment platform van Pim Razenberg. Op deze website vindt u een selectie van creatieve mediaproducties vervaardigd door Razenberg in binnen- en buitenland, waaronder enkele korte films, online video’s, een serie reisvideo’s, comics, kort verhalen en de drie speelfilms “The Day That Never Happened” (2006), “Westenbrink” (2007) en “Acht” (2008).

 

PPJR / komt voort uit de productiemaatschappij PPJR Productions, onder welke naam Razenberg zich richt op het produceren van kwalitatieve films, video’s, bedrijfsfilms en audiovisuele verslaggeving.

 

 

PPJR Productions

 

PPJR Productions is een productiemaatschappij gewijd aan het produceren en filmen van zelfstandige filmproducties. Ik geloof dat media ingezet kunnen worden om mensen samen te brengen en culturele en maatschappelijke vraagstukken op artistieke wijze bespreekbaar te maken. In 2006 produceerde Pim Razenberg met succes mijn eerste lange speelfilm “The Day That Never Happened” onder het label van PPJR Productions. Na het succes van “The Day That Never Happened” volgde in 2007 “Westenbrink” en in 2008 werd “Acht” geproduceerd, waarin Yvonne Oldenhof en Robin ten Broek de hoofdrollen vertolkten. Alle drie speelfilms werden in het theater vertoond en op DVD uitgebracht. Naast de films produceerde PPJR Productions in de afgelopen jaren verschillende bedrijfsvideo’s, televisie reportages, reisvideo’s en online video’s.

 

 

Pim Razenberg

 

Afkomstig uit Nederland; woonachtig geweest in Roemenië, Hongarije, Georgië, het Verenigd Koninkrijk en Thailand. Het vertellen van verhalen is altijd een van Razenberg’s grootste passies geweest. Na enkele inspirerende aanrakingen met filmproductie tijdens de middelbare kon het niet uitblijven dat Razenberg vervolgens zelf films zou gaan produceren. In de afgelopen jaren bracht Razenberg als multimediaspecialist diverse creatieve projecten tot uitvoering in zowel binnen- als buitenland; hij produceerde drie speelfilms, publiceerde een storybook en ontwikkelde Character-Based Social Marketing en P2P Marketing campagnes.

 

 

Showreel Pim Razenberg