Over PPJR /

PPJR /

PPJR / is het online platform van contentcreatie bureau PPJR Productions. Op deze website is een selectie van creatieve mediaproducties te vinden, vervaardigd in binnen- en buitenland, waaronder enkele korte films, online video’s,  reisvideo’s, comics, kort verhalen en de drie speelfilms “The Day That Never Happened” (2006), “Westenbrink” (2007) en “Acht” (2008).

PPJR Productions

PPJR Productions begon als productiemaatschappij gewijd aan het produceren en filmen van onafhankelijke filmproducties. Wij geloven dat media ingezet kunnen worden om mensen samen te brengen en culturele en maatschappelijke vraagstukken op artistieke wijze bespreekbaar te maken.

In 2006 produceerde ondernemer Pim Razenberg zijn eerste lange speelfilm “The Day That Never Happened” onder het label van PPJR Productions. Na het succes van de film volgde in 2007 “Westenbrink” en in 2008  de film “Acht”, waarin Yvonne Oldenhof en Robin ten Broek de hoofdrollen vertolkten. Alle drie speelfilms werden in het theater vertoond en op DVD uitgebracht. Naast de films produceerde PPJR Productions in de afgelopen jaren verschillende bedrijfsvideo’s, televisie reportages, reisvideo’s en online video’s.

Pim Razenberg

Afkomstig uit Nederland; voorheen woonachtig in Roemenië, Hongarije, Georgië, het Verenigd Koninkrijk en Thailand. Het vertellen van verhalen is altijd een van Razenberg’s grootste passies geweest. Na enkele inspirerende aanrakingen met filmproductie tijdens de middelbare school kon het niet uitblijven dat Razenberg zelf films zou gaan produceren.

In de afgelopen jaren bracht Razenberg als multimediaspecialist diverse creatieve projecten tot stand in zowel binnen- als buitenland; hij produceerde drie speelfilms, creëerde het social media fenomeen The Bite-Sized Backpacker en ontwikkelde publiceerde Fluffy’s Adventures: Southeast Asia & the Pacific. Daarnaast is Razenberg actief als freelance schrijver en als senior online marketing specialist.

Showreel Pim Razenberg